Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Jolanda - 2016-05-19 21:57:14

Onze Puk werd altijd door mezelf onder handen genomen. Nu stond ik op de camping en dacht dat het misschien wel eens een keer handig was om het knippen te laten uitbesteden. Ik heb gegoogeld en kwam zo bij Belinda terecht. Puk vond het helemaal niet erg, lag zelfs te slapen tijdens de behandeling. En hij zag er prachtig uit. Alle kleine klitjes onder zijn okseltjes waren nu ook weg :) We zijn erg tevreden over de ontvangst bij Belinda en het resultaat.
Bedankt.

sharina - vrijdag 8 april 2016

Hallo.

Vandaag is Shimmie voor de zoveelste keer bij jou geweest en hij ziet er weer prachtig uit!!:) .. Shimmie vind het leuk om naar je toe te gaan.. en nu je wat verder weg zit.. gaan we met plezier naar je toe!! Bedankt & tot over 3 maanden!
Groetjes Sharina

HAMMY GEERTSEMA - dinsdag 16 april 2013

Hey Belinda.
Wat had je Akita weer mooi geknipt .
Heel maar klaar voor wat warmer weer .
Zou ook graag een nieuwsbrief ontvangen ,lukte niet  om het nou jou te sturen via je website .
Zo ben supper blij ,dat je dicht bij woont .
                             Dat je alle hondjes met heel veel liefde  weer mooi maakt .  REPECT voor jou .

Fenna Houwen - maandag 8 april 2013

Ik ben toch zoooo blij met je Belinda. Niet is Reus alleen weer heel erg mooi geworden, ook de manier waarop je werkt, je liefde en geduld voor de honden is heel mooi om te zien, en een verademing in een wereld waar honden nog zo vaak gedwongen worden voor iets dat 'de baas' wil. Wat ik iedereen wil aanraden is eerst met je hond te gaan kennismaken met Belinda zonder dat er al te veel gebeurd. Zo wordt het de tweede keer al minder spannend, en is het weerzien met Belinda een feestje! Door Reus zijn behandelingen op te splitsen in korte sessies heeft hij het allemaal prima kunnen ondergaan en met de stress die hij had opgebouwd, kon hij later weer prima verwerken doordat het allemaal niet te lang heeft geduurd. Je zag na een paar keer dat hij bij binnenkomst gelijk naar jou toe ging en Chica niet zo belangrijk meer vond, hoe groot wil je je compliment hebben, zo'n enthousiaste honden-Reus op je afkomen?
Met alle enthousiasme sturen wij op de hondenschool graag mensen door voor de honden die dat nodig hebben.
Een grote lebber van Reus en warme groet van mij, Fenna.

Ingrid Rode - 2013-03-06 13:19:17

Doordat ik zelf nogal wat had meegemaakt, had mijn maltezertje behoorlijk wat achterstand. Enorm veel klitten enz... Door aanraden van de buurt, ben ik naar jou toe gekomen. Na zeker drie kwartier zoeken, vond ik het huis. Enorme warme welkom en je ben zo lief voor haar geweest. Het resultaat mocht er zijn. Chanel blij en ik nog blijer. Dank je wel voor al je werk. Kan merken dat je dit met liefde doet. Je ziet ons zeker weer meid. Pootje van Chanel en een dikke bedank knuff van mij.

Liefs Ingrid en ChaneGrin

Sita en Linda - 2012-09-18 15:59:44

Hoi Belinda,

We zijn vandaag voor het eerst bij je geweest met ons hondje Milan,en wat heb je hem geweldig mooi geknipt! Hij ziet er weer super uit! We zijn er helemaal blij mee.
Nogmaals bedankt en we komen zeker terug!

Sita en Linda.

Tineke Horst - 2011-07-06 09:19:27

Hoi Belinda,
Zoals elke keer zijn Boef en Kenai ook nu weer hartstikke mooi uit jouw salon gekomen! Een echte metamorfose! Boef en Kenai zijn nu weer helemaal 'zomerproof'.

Ik heb zojuist jouw nieuwsbrief ontvangen en vond het erg leuk om te lezen en te zien hoe een knipbeurt gaat (in dit geval was het bij Rakker).

De nieuwsbrieven en je site zal ik in de gaten houden!

Ook wil ik je hartelijk danken voor de geweldige service!

Groetjes en een knuffel van Boef en Kenai!

Tineke Horst
Siddeburen

alice - 2011-06-16 14:00:00

hoi belinda
we zijn zo blij met onze nieuwe rakker, hij zelf ook hoor!! is veel vrolijker en huppelt heerlijk rond.nadat hij bij jou weg kwam heeft hij heerlijk een uur in de benz geslapen zoooooooo moe.hij ziet er weer tip top uit. bedankt.
groetjes alice 

Marga ter Veldhuis - 2011-06-14 20:32:01

Wat ben ik blij met mijn fantastisch getrimde Doerak! Hij is weer heerlijk zacht en ziet er verzorgd uit i.p.v. met die uitgegroeide pieken rond te lopen. Knap gedaan, wat een vak, zeg! Hij heeft weer iets puppy-achtigs, zo lief.... Ook met de gebitsreiniging ben ik erg blij, als je te lang wacht is dat funest voor zijn tandvlees, al dat tandsteen. Heel erg bedankt nogmaals en zeker tot ziens! Groetjes, Marga en een heel zachte Doerak

gina en kees wijnands - 2011-05-30 18:30:17

hallo Belinda ten eerste hartelijk dank voor de mooie foto`s en rakker was niet moe hoor!na het trimmen hij liep gelijk thuis lekker te rennen we zijn je dankbaar dat je hem zo mooi getrimt hebt en veel succes met je leuke site ook groet gina en kees wijnands; rakker-de hond moortje en felix-de katten en chico-de papagaai Grin

Letty Verloop - 2011-05-30 09:58:50

Beste Belinda,
Door de IJslandse paarden zijn we met elkaar in contact gekomen, anders had ik het niet in mijn hoofd gehaald om helemaal met mijn hond vanuit Wateren (Drenthe) naar Siddeburen te komen. Omdat het een heel lastig en druk hondje is en de trimster hier in de buurt, mij liever zag gaan dan komen,
hield ik mijn hart vast. En wat ik niet voor mogelijk had gehouden, bij jou was zij zo mak als een lammetje, dus binnenkort zie je me weer verschijnen.
Groetjes,
Letty.

Marleen van Dijk - 2011-05-29 23:35:38

Hoi Bellinda,

Leuk dat je nu een site hebt. Ziet er mooi uit! Hierbij wil ik aan alle bezoekers van deze site laten weten dat Trimsalon Siddeburen de beste trimsalon is die je voor je hond(je) wenst met de allerliefste trimster die ik ken. Belinda werkt heel precies en maakt alle tijd vrij om met liefde en geduld uw hond keurig in model te brengen. Het welzijn van uw hond staat bij haar in het hoogste vaandel. Onze Welshterrier is door veel verschillende trimsters behandeld maar sinds we bij Belinda  zijn geweest mag er niemand anders meer aankomen!

De nieuwsbrief is ook heel leuk om te lezen met nuttige tips.

Belinda, heel veel succes en ga vooral zo door!!

Groetjes,
Marleen van Dijk
en een knuffel van PuppyGrin

Belinda ten Have - 2011-05-29 18:43:44

Hallo Allemaal,

Leuk dat u even een kijkje komt nemen op mijn website.
Ik hoop dat u hier alle info kunt vinden die u zoekt, zoniet laat 't even weten.
Laat gerust een berichtje achter in het gastenboek en hartelijk bedankt voor het bezoeken van deze site.

Met vriendelijke groeten,
Belinda
trimsalon Belinda.